Over ons

Alexandra Schijf en Birgitta van Langeveld zijn Spoon of Art. Twee ondernemers met één been in de culinaire wereld en één been in de creatieve wereld: Alexandra is foodstyliste en verantwoordelijk voor de recepturen en smaakkwaliteit. Birgitta is designer met kunsthistorische achtergrond en verantwoordelijk voor het concept en design.

Alexandra Schijf

culinary director

“Alexandra is een getalenteerd trendwatcher en kent altijd de laatste trends in de culinaire wereld. Als foodstyliste bedenkt ze altijd een productvertaling die perfect past bij de opdrachtgever. En haar onbedwingbare enthousiasme en liefde voor haar vak werken aanstekelijk. Alexandra is de peper die ik soms nodig heb om mijn ideeën te realiseren. We vullen elkaar uitstekend aan.”
Birgitta

Birgitta van Langeveld

creative director

“Birgitta is creatief, veelzijdig en een echte conceptdenker. Schijnbaar moeiteloos schudt zij het ene na het andere briljante idee uit haar mouw. Mijn wilde plannen weet zij bij te schaven naar een uitvoerbaar geheel. Soms kan ik all over the place zijn. Dan is Birgitta mijn rots in de branding, mijn anker en mijn handrem.”
Alexandra